1/1

Intakegesprek

Het Mobiel Erfgoed Centrum werkt samen met diverse partners, zoals met midden en kleinbedrijven (Mkb’s), onderwijsinstellingen, overheden en erfgoedorganisaties. Door het delen van passie, kennis en kunde brengen we wensen, ideeën, ervaringen en mensen samen. Hierdoor kunnen we innovatief zijn in het proces en het eindproduct.

Opzet

Introductiegesprek

Als u met een vraag of idee voor een nieuw project bij ons binnen komt, voeren wij eerst een verkennend gesprek. Wij bespreken uw vraag, maar ook de aanleiding voor de vraag en de mogelijke samenwerkingspartners. We bespreken welke ondersteuning het Mobiel Erfgoed Centrum kan bieden en of het nodig en mogelijk is om een (aanvullende) subsidieaanvraag in te dienen.

Samenwerkingspartners

Daarna zoeken wij naar de juiste samenwerkingspartners en stellen we een projectteam op.

Projectplan en/of subsidieaanvraag

Samen met alle partijen schrijven wij een projectplan. Indien er een subsidie nodig is werken wij het projectplan verder uit in een voorstel.

Uitvoering project

Als de subsidie gehonoreerd wordt of op het moment dat de offerte goedgekeurd is, werkt het hele projectteam aan het project, volgens de voorwaarden van de subsidieverstrekker.

Evaluatierapport/eindrapportage

Natuurlijk wordt aan het einde van het project een rapport opgesteld waarin alle conclusies en verantwoordingseisen aan bod komen.

Gesprek aanvragen

arrow&v

© 2019 Mobiel Erfgoed Centrum

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Bezoekadres: Westblaak 5C, 3012 KC Rotterdam

Postadres: Haringvliet 68, 3011 TG  Rotterdam

Contact: info@mobielerfgoedcentrum.nl