• Mobiel Erfgoed Centrum

InterClassics 2017 succes voor Dutch Car Restorers

Van donderdag 12 januari t/m zondag 15 januari 2017 was Dutch Car Restorers (DCR) met een eigen stand aanwezig op de internationale beurs ‘InterClassics 2017’. DCR is een belangrijke partner van het Mobiel Erfgoed Centrum (MEC) in het EFRO-project ‘Clean & Future Proof Mobility Concepts’.


Het team van DCR-leden liet met demonstraties en presentaties het vakmanschap van de Dutch Car Restorers zien. Bij de stand van DCR was het alle dagen druk, vooral de presentaties waren erg populair. De Dutch Car Restorers hebben tijdens deze beurs uitgelegd wie zij zijn en welk vakmanschap zij op het gebied van techniek, plaatwerk en bekleding in huis hebben. In totaal bezochten 26.648 bezoekers uit binnen- en buitenland de beurs.


DCR en MEC streven naar duurzaam herstel- en onderhoud van klassiekers. DCR wil dit bereiken door met bedrijven en in samenwerking met het beroepsonderwijs nieuwe kennis te ontwikkelen en te ontsluiten. Deelname aan innovatieprojecten, zoals ‘Clean & Future Proof Mobility Concepts’ geven DCR en haar leden de kans deze visie na te streven. Zo wordt er gewerkt aan een elektronica systeem die oude benzinemotoren minder gevoelig maakt voor pingelen en ook zuiniger laat rijden.

15 keer bekeken

© 2019 Mobiel Erfgoed Centrum

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Bezoekadres: Westblaak 5C, 3012 KC Rotterdam

Postadres: Haringvliet 68, 3011 TG  Rotterdam

Contact: info@mobielerfgoedcentrum.nl